Det finns många olika typer av jobb som en transportbil från Toyota kan få. Deras liv ser väldigt olika ut beroende på om de hamnar i en gruva i Aitik eller tillsammans med en elektriker i Uppsala. Toyotas transportbilar finns i flera olika modeller och motoralternativ för att på bästa sätt utföra olika arbetsuppgifter. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla. Kombinerat med världsledande miljötänk, svårslagen kvalitet och låg ägandekostnad har du ett arbetsredskap du alltid kan lita på.

Hilux

Ända sedan lanseringen av den första Hilux-modellen 1968 har den här stilbildande pickupen gjort både avtryck och intryck var den än visat sig.

Med nyutvecklad ramkonstruktion och karossstruktur, har Hilux blivit än mer robust. Detta i kombination med att såväl exteriören som interiören har uppgraderats och den maximala släpvagnsvikten utökats, gör nya Toyota Hilux till den ultimata pickupen. Vare sig du ger dig ut på helgutflykt i svårforcerad terräng eller behöver en pålitlig arbetskamrat i vardagen.

Extrautrustning och påbyggnationer

För Hilux finns en mängd extrautrustning, tillval och möjligheter för påbyggnationer. Med vinch, snöplog och extraljus har du till exempel en bil som gjord för de norrländska skogarna och med kåpa eller flaklock, en bil som kan frakta känslig last.

Läs mer
PROACE

PROACE är en transportbil för dig som ställer höga krav. Väl tilltagna och flexibla utrymmen, bekväm kupé och högsta säkerhet. Oavsett vilken bransch du är i och om du ska frakta varor, material eller bara dina verktyg kommer du att hitta en variant som passar dig.

PROACE är toppmodern transportbil och den sätter en helt ny standard när det gäller utrustning och säkerhet. Med Toyota safety sense och 4 airbags har PROACE fått högsta säkerhet i Euro NCAP, en trygghet inte bara för dig utan också för dina passagerare och medtrafikanter. Kombinationen av säkerhet och utrustning kommer hålla värdet på din PROACE starkt över tid.

Utrusta och inred

Oavsett om du behöver lastutrymme eller sittplatser, finns en PROACE för dig. Välj antal kubikmeter och inred bilen helt efter dina behov. Bland utrustningen finns bland annat lastutrymme med halkfritt golv, komfortmellanvägg med fönster, manuell AC, radio/cd, skjutdörrar på båda sidor, elektriskt justerbara och eluppvärmda sidobackspeglar, stöldskydd, eluppvärmda säten, fjärrstyrt centrallås och mycket mer.

 

Läs mer
PROACE VERSO

PROACE VERSO. Byggd för dig med en aktiv livsstil.

Nya PROACE VERSO är det senaste tillskottet i Toyotas utbud av mångsidiga personfraktare. Rymlig, bekväm, flexibel och välförsedd med praktiska och säkra lösningar för både jobb och fritid. I PROACE VERSO samverkar smarta funktioner, avancerade dieselmotorer och användarvänlig teknik för att transportera dig och dina passagerare smartare, bekvämare och säkrare.

Laddad med flexibla lösningar

Vardagen blir bra mycket enklare när du sekundsnabbt kan anpassa interiören i bilen till dina behov för dagen med fällbara och skjutbara stolar. Uppfällbara bord, öppningsbar fönsterruta i bakluckan och automatiska sidodörrar — efter ett tag kommer du inte vilja vara utan dessa funktioner. Premiumkänslan kompletteras av skinnklädda framstolar med massagefunktion och i bak luxuösa snurrbara fåtöljer!

Läs mer